Γιάννης Μιχαλόπουλος

Είμαι ο Γιάννης, γεννημένος την άνοιξη του "Μεγάλου Αδελφού", και μένω στην εξωτική Κυψέλη της Αθήνας. Σε πολύ μικρή ηλικία έφτασε στα χέρια μου το "Ο Γέρος και η θάλασσα" του εκπληκτικού Hemingway, ένα βιβλίο που με άγγιξε και με στοίχειωσε όσο κανένα άλλο. Μαθαίνοντας για τον συγγραφέα και τη ζωή του, ένα πράγμα ήταν πλέον ξεκάθαρο για μένα - αυτό που ήθελα να κάνω στη ζωή μου ήταν να ταξιδεύω και να λέω ιστορίες. Φυσικά, οι τρέχουσες οικονομικές συνθήκες έχουν κάνει τα μέχρι στιγμής ταξίδια μου λιγότερο εξωτικά από αυτά του ινδάλματός μου, και περισσότερο "ταξίδια στην αντίληψη" παρά "ταξίδια στον χώρο" - αντί να ταξιδεύω από ήπειρο σε ήπειρο, ταξιδεύω σε διαφορετικές γωνίες κοσμοθεώρησης, κάνοντας συνεχώς διαφορετικά πράγματα.

Ομολογώ πως το λέω με κάποια δόση αυταρέσκειας, αλλά αυτό είχε ως αποτέλεσμα να είμαι ένας εξαιρετικά πολυπράγμων άνθρωπος. Χρειάστηκε να δουλέψω αρκετά στη ζωή μου, και έχω βρεθεί σχεδόν σε κάθε πιθανό ή απίθανο πόστο, από την οικεία σε όλους "λάτζα" και τα decks του dj σε ύποπτα μα και υποψιασμένα μπαράκια των Εξαρχείων, μέχρι την θέση του ταχυδαχτυλουργού παιδικών πάρτι - το πιο αξιομνημόνευτο δε, ήταν μια φορά που απάντησα σε μια αγγελία που ζητούσε "Νεαρό με γνώσεις Η/Υ για ολιγόωρη δουλειά σε γραφείο", και ως δια μαγείας βρέθηκα στην Λούτσα, να πουλάω περσινά ημερολόγια της εθνικής ομάδας καλαθοσφαίρισης από πόρτα σε πόρτα, παρέα με δύο ανήλικες αλλοδαπές και έναν αλμπίνο νάνο (ναι, ξέρω πως ακούγεται κάπως ευφάνταστο, αλλά μα την αλήθεια, κυριολεκτώ λέξη προς λέξη!).

Ήταν θέμα χρόνου όπως καταλαβαίνετε να συναντήσω την ομάδα του Deity.gr, και να αναλάβω το πόστο του πιλότου των υπερατλαντικών πτήσεων. Από την στήλη μου "Κοσμολογίες", θα ταξιδεύουμε μαζί σε γωνιές του κόσμου συναρπαστικές και παράξενες. Δεν θέλω όμως αυτό το ταξίδι να το κάνω μόνος μου - θέλω να το κάνουμε μαζί! Αν είστε αναγνώστης/αναγνώστρια και σας άρεσε κάποιο άρθρο μου, έχετε κάποια πρόταση για κάποιο μελλοντικό θέμα, ή απλά θέλετε να γνωριστούμε (εγώ σίγουρα το θέλω!), δεν έχετε παρά να μου στείλετε στην διεύθυνση kosmologies (παπάκι) gmail.com

 

 

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Your Say!

Banner

Authors

Μαριλένα Παππά Ευρυδίκη Αμανατίδου Μαρίνα Φραγκεσκίδου

 

 

 

Γεωργία Λάττα Γιάννης Λαμπράκης Μαρία Δασκαλάκη

 

 

 

Μαριάννα ΤεγογιάννηΧάρης Γαντζούδης Σώφρονας Τριμπουλέ

 

 

 

Connect!

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2018 Deity.gr. All Rights Reserved.