Νάνσυ Ψημενάτου

Η Νάνσυ Ψημενάτου είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας. Μετά την αποφοίτησή της από το Ελληνικό Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, ακολούθησε το τετραετές πρόγραμμα στη Συμβουλευτική και κατέχοντας το Advance Diploma in Counselling & Psychotherapy Central Awarding Body, συνέχισε τις σπουδές της αποκτώντας Diploma στη Συμβουλευτική του Πένθους από το Stonebridge College. Παράλληλα, ολοκλήρωσε το B.A στη Συνθετική Ψυχοθεραπεία στο Middlesex University. Συνεχίζοντας την ακαδημαϊκή της προσπάθεια, σήμερα εκπαιδεύεται σε θέματα Εποπτείας Συμβούλων Ψυχικής Υγείας.

Για αρκετά χρόνια, εργάστηκε ως σύμβουλος σε ιδιωτικό σχολείο καθώς και σε Ινστιτούτο αδυνατίσματος. Τα τελευταία επτά χρόνια, ασκεί την επαγγελματική δραστηριότητα του Συμβούλου ιδιωτικά στην Αργυρούπολη, είναι Εξωτερική Συνεργάτης του Διεπιστημονικού δικτύου Εξειδίκευσης Επαγγελματικών Ψυχικής Υγείας, έχει δώσει διαλέξεις σε διεθνή και τοπικά συνέδρια και αρθρογραφεί σε επιστημονικά περιοδικά του κλάδου της Ψυχικής Υγείας. Τέλος, προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της σε θέματα που αφορούν γονείς σε σχολεία της περιοχής της.

Η Νάνσυ Ψημενάτου είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ανθρωπιστικής & Συνθετικής Θεραπευτικής Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας.

Διαβάστε τα άρθρα της εδώ.

 

 

 

 

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Your Say!

Banner

Authors

Μαριλένα Παππά Ευρυδίκη Αμανατίδου Μαρίνα Φραγκεσκίδου

 

 

 

Γεωργία Λάττα Γιάννης Λαμπράκης Μαρία Δασκαλάκη

 

 

 

Μαριάννα ΤεγογιάννηΧάρης Γαντζούδης Σώφρονας Τριμπουλέ

 

 

 

Connect!

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2018 Deity.gr. All Rights Reserved.