Τραγούδια γάμου

Το τρέξιμο της προετοιμασίας του γάμου συνήθως τελειώνει με τις τελευταίες λεπτομέρειες της δεξίωσης. Διακόσμηση, οργάνωση χώρου, καλό φαγητό, τούρτα, σαμπάνια και φυσικά καλή μουσική! Το τραγούδι που θα επιλεγεί να ακουστεί κατά την είσοδο του ζευγαριού στο χώρο της δεξίωσης είναι σημαντικό γιατί δίνει τον παλμό της όλης βραδιάς. Αν είστε ζευγάρι με χιούμορ, ίσως επιλέξετε κάποιο δυναμικό και μοντέρνο κομμάτι, ενώ αν είστε ένα κλασσικό ρομαντικό ζευγάρι, ίσως προτιμήσετε ένα ρομαντικό τραγούδι που θα δέσει και πιο αρμονικά με τον πρώτο χορό σας.

Από την άλλη πλευρά, και το τραγούδι του πρώτου χορού θα πρέπει να εκφράζει τη φιλοσοφία σας. Ελληνικό ή ξένο; Παλιό ή νέο; Πολλά ζευγάρια παραλείπουν τον κλασσικό ρομαντικό χορό και ξεκινούν το γλέντι ή το πάρτυ με ένα καθαρά χορευτικό τραγούδι.

Όπως και να έχει, επιλέξαμε για εσάς κάποια τραγούδια που ντύνουν όμορφα τις δύο πρώτες φάσεις της δεξίωσής σας:

 

Τα δικαιολογητικά για ένα πολιτικό γάμο

Λίγο ότι οι θρησκευτικοί γάμοι κοστίζουν πολλά, λίγο ότι οι γάμοι μεταξύ διαφορετικών εθνικοτήτων και θρησκευμάτων είναι συχνότεροι, λίγο ότι η θρησκεία αφορά όλο και λιγότερους - ή γηραιότερους -, οι πολιτικοί γάμοι από outsider έχουν γίνει το must. Συχνά η νύφη πάει στο δημαρχείο με φουσκωμένη κοιλίτσα, και ένα χρόνο αργότερα ο θρησκευτικός γάμος ακολουθείται από τη βάπτιση.

Η νέα μόδα στους γάμους είναι να παντρευόμαστε δύο φορές τον ίδιο άνθρωπο!

Ποια δικαιολογητικά όμως ζητούν οι δήμοι για να μας παντρέψουν με πολιτικό γάμο;

 

Ανοιξιάτικος ή καλοκαιρινός γάμος;

Γάμος δίπλα στη θάλασσα ή σε βουνό; Μήπως τελικά οι γάμοι του καλοκαιριού στην πόλη, χάνουν κάτι από την αίγλη τους;

Ακόμα και αν δεν σου το πουν τα επίσημα στατιστικά στοιχεία, οι γάμοι συμβαίνουν συνήθως τους μήνες από Μάιο μέχρι Σεπτέμβριο. Φυσικά, ο κυριότερος λόγος είναι ο καιρός, γιατί καμία νύφη δεν θέλει να πάει στην εκκλησία με βροχές και αστραπές, όσο όμορφη κι αν είναι η κατάλευκη ομπρέλα της! Γιατί λοιπόν να μην κρατήσεις την ομπρέλα σου κάτω από τον ήλιο και να δώσεις και αέρα από belle époque στο γάμο σου;

 

Παντρεύομαι - σε στάδια

Πώς να προετοιμάσεις το γάμο σου σε απλά βήματα, χωρίς περιττές έγνοιες.

Είτε του έχεις πει το ναι, είτε ανήκεις στις μη παραδοσιακές και μοντέρνες κοπέλες που βρίσκουν μια πρόταση γάμου το λιγότερο γλυκανάλατη, έχεις μάλλον μπει σε διαδικασία να σκέφτεσαι το γάμο. Όχι σαν ιδέα! Σαν ημέρα! Δηλαδή, μπήκες στις λεπτομέρειες τύπου τι νυφικό θα διαλέξω, σε ποια εκκλησία θα παντρευτώ, που θα γίνει η δεξίωση μετά κλπ.

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Your Say!

Banner

Authors

Μαριλένα Παππά Ευρυδίκη Αμανατίδου Μαρίνα Φραγκεσκίδου

 

 

 

Γεωργία Λάττα Γιάννης Λαμπράκης Μαρία Δασκαλάκη

 

 

 

Μαριάννα ΤεγογιάννηΧάρης Γαντζούδης Σώφρονας Τριμπουλέ

 

 

 

Connect!

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2018 Deity.gr. All Rights Reserved.