Σε ποια χώρα απαγορεύονται τα διαζύγια;

Αν ζεις στη Μάλτα και θέλεις να χωρίσεις από το σύζυγό σου, δεν θα τα καταφέρεις. Στη Μάλτα απαγορεύονται τα διαζύγια! Είναι το μοναδικό κράτος στην Ευρώπη που έχει τέτοια νομοθεσία για τα διαζύγια και, απ' ό,τι φαίνεται, σκέφτεται να το αλλάξει.

Ο Jeffrey Pullicino Orlando, μέλος του κυβερνώντος κεντροδεξιού Εθνικιστικού Κόμματος, προκάλεσε σοκ στο κοινοβούλιο όταν παρουσίασε ένα νομοσχέδιο που βασίζεται στο ιρλανδικό μοντέλο, με το οποίο θα εγκρίνονται τα διαζύγια μετά από τετραετή διάσταση.

Για το θέμα θα διεξαχθεί δημοψήφισμα. Μέχρι τώρα όσοι Μαλτέζοι ήθελαν να χωρίσουν, αιτούνταν να ακυρωθεί ο γάμος τους, παρόλο που σπάνια γινόταν δεκτό το αίτημά τους. Συνεπώς, κανένας Μαλτέζος δεν μπορούσε να τελέσει δεύτερο γάμο.

Οι πολιτικοί που αντιτίθενται στο νέο νομοσχέδιο ισχυρίζονται πως το κράτος πρέπει να μεριμνήσει ώστε να μην φτάνουν στο σημείο να διαλύονται οι γάμοι.

Άξιο λόγου είναι το γεγονός πως το 72% των Μαλτέζων πηγαίνουν εκκλησία κάθε Κυριακή και οι θρησκευτικοί γάμοι υπερτερούν σημαντικά των πολιτικών γάμων.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ :

 

Πωλείται κοριτσάκι στο Ebay!


 

Το κάπνισμα απαγορεύεται. Καπνίστε.

 

 

 

Γιατί ο τέλειος άνδρας είναι δυσεύρετος;

 

 

Μεσογειακή διατροφή

 

 

 

 

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Your Say!

Banner

Authors

Μαριλένα Παππά Ευρυδίκη Αμανατίδου Μαρίνα Φραγκεσκίδου

 

 

 

Γεωργία Λάττα Γιάννης Λαμπράκης Μαρία Δασκαλάκη

 

 

 

Μαριάννα ΤεγογιάννηΧάρης Γαντζούδης Σώφρονας Τριμπουλέ

 

 

 

Connect!

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2018 Deity.gr. All Rights Reserved.