Επιθυμούσε διακαώς έναν έρωτα... (Μέρος 1ο)

Γράφει ο Χάρης Γαντζούδης

Με μια απότομη κίνηση, ο Δημήτρης πετάχτηκε από το κρεβάτι του. Παρατήρησε πως ήταν μούσκεμα στον ιδρώτα. Χρειάστηκαν να περάσουν μερικά λεπτά για να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί. «Τι όνειρο και αυτό;» αναρωτήθηκε.
Ονειρεύτηκε ότι είχε γεράσει. Τα μαλλιά και τα γένια του είχαν ασπρίσει. Από το σώμα του είχε εξαφανιστεί κάθε σημάδι νεότητας. Και ήταν μόνος. Ονειρεύτηκε το μέλλον του. Πίεσε τα μάτια του και έστρεψε το βλέμμα του στο ρολόι που βρισκόταν πάνω στο κομοδίνο. Έπρεπε να ετοιμαστεί για τη δουλειά.

 

Επιθυμούσε διακαώς έναν έρωτα... (Μέρος 2ο)

Γράφει ο Χάρης Γαντζούδης

Όταν η Ελένη έφυγε από το γραφείο, για πρώτη φορά ο Δημήτρης έπιασε τον εαυτό του να σκέφτεται την πελάτισσα παρά την υπόθεσή της. Το άρωμά της είχε πλημμυρίσει το χώρο και η παρουσία της το μυαλό του με σκέψεις. Όμορφες. Τα σκληρά χαρακτηριστικά του προσώπου του γαλήνεψαν. Λίγα λεπτά έφτασαν για να τον κάνουν ευτυχισμένο. Η ζωή του φανέρωσε την επιθυμία του με σάρκα και οστά. Η καλλίγραμμη σιλουέτα της, την οποία τύλιγε με τη ζεστασιά του ένα μακρύ μωβ παλτό και η λάμψη των ματιών της, του είχαν σφηνωθεί στο μυαλό για τα καλά. Άρχισε να σφυρίζει μια χαρούμενη μελωδία, απορώντας με τον εαυτό του που δεν την είχε ξεχάσει, και ζήτησε από τη γραμματέα του να ακυρώσει όλα τα ραντεβού της ημέρας ενώ οι σαράντα οχτώ ώρες που τον χώριζαν μέχρι το επόμενο ραντεβού μαζί της, του φαίνονταν αιώνας.

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Your Say!

Banner

Authors

Μαριλένα Παππά Ευρυδίκη Αμανατίδου Μαρίνα Φραγκεσκίδου

 

 

 

Γεωργία Λάττα Γιάννης Λαμπράκης Μαρία Δασκαλάκη

 

 

 

Μαριάννα ΤεγογιάννηΧάρης Γαντζούδης Σώφρονας Τριμπουλέ

 

 

 

Connect!

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2018 Deity.gr. All Rights Reserved.