Πιπεριές κέρατα και Φλωρίνης στο ταψί μας

Εν μέσω καλοκαιριού, ο κήπος σας θα έχει αποδώσει ήδη αρκετά φρέσκα και βιολογικά προϊόντα.

Αν φέτος στον κήπο σας φυτέψατε πιπεριές Φλωρίνης και κέρατα, γεμίστε τις με φέτα και παρμεζάνα και ψήστε τις στο φούρνο!

Νοστιμιά βιολογική και υγιεινή!

Δείτε τη συνταγή!

 

 

 

Θα χρειαστούμε :

15-20 κομμάτια πιπεριές Φλωρίνης και κέρατα

150 γραμμάρια τυρί φέτα

200 γραμμάρια παρμεζάνα

μοσχοκάρυδο

λίγο ελαιόλαδο

 

Διαδικασία :

Πλένουμε τις πιπεριές και τις τοποθετούμε στο ταψί. Στη συνέχεια αδειάζουμε το εσωτερικό τους από τα σπόρια.

 

Λιώνουμε τη φέτα σε ένα πιάτο.

 

Προσθέτουμε λίγο μοσχοκάρυδο.

 

Κόβουμε την παρμεζάνα σε κυβάκια.

 

Γεμίζουμε τις πιπεριές με φέτα και παρμεζάνα. Υπολογίστε τον ίδιο όγκο από κάθε τυρί και προσθέστε τα εναλλάξ. Για μέτριες πιπεριές, προσθέτουμε περίπου 2-3 κυβάκια παρμεζάνας σε κάθε πιπεριά.

 

Περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 με 1  1/2 ώρα.

Μιαμ, μιαμ, μιαμ! Πεντανόστιμες!

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ :

 

Τα τσόφλια του αυγού : Το διήγημα της Ευρυδίκης Αμανατίδου για τις σχέσεις των φύλων

 

 

Σε ποια χώρα απαγορεύονται τα διαζύγια;

 

 

 

Εγκυμοσύνη και συμπτώματα

 

 

Το πιο μεγάλο αγγούρι που έχετε δει!

 

 

 

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Your Say!

Banner

Authors

Μαριλένα Παππά Ευρυδίκη Αμανατίδου Μαρίνα Φραγκεσκίδου

 

 

 

Γεωργία Λάττα Γιάννης Λαμπράκης Μαρία Δασκαλάκη

 

 

 

Μαριάννα ΤεγογιάννηΧάρης Γαντζούδης Σώφρονας Τριμπουλέ

 

 

 

Connect!

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2017 Deity.gr. All Rights Reserved.