Ξέρω τι θα κάνεις φέτος το καλοκαίρι…

Γράφει η Μαριλένα Παππά

Μμμ, καλοκαιράκι!! Μπορεί κανείς να το νιώσει στον αέρα, στον καυτό ήλιο, στα σανδάλια που σιγά-σιγά κατακλύζουν την Πατησίων!!


Μία ματιά βέβαια στην τηλεοπτική πραγματικότητα μπορεί να υπερνικήσει όλα τα παραπάνω και να αναγάγει το καλοκαίρι ως τον υπέρτατο salesmanager όλων των πακέτων αδυνατίσματος!

 

Οποιοδήποτε τηλεοπτικό πρόγραμμα κι αν πετύχεις αυτήν την εποχή αναφέρεται στα μαγιό που ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο, στις μαγικές δίαιτες εξπρές που μπορεί να χάσει κανείς 2 κιλά σε 2 εβδομάδες (woooow, όποιος έχει κάνει δίαιτα στη ζωή του γνωρίζει ότι ο μέσος όρος κιλών που μπορεί να χάσει ένας κανονικός οργανισμός με διατροφή είναι 1 κιλό την εβδομάδα!!), στις διαφημίσεις για χάπια αδυνατίσματος (με κάτι τύπους μπρατσωμένους και κάτι τύπισσες αδύνατες που ενθαρρύνουν ήδη αδύνατες κοπέλες να τα πάρουν), στην αντιμετώπιση του τοπικού πάχους (μέσω των fitness αποκτάς ΜΟΝΟ σε ένα μήνα την κοιλιά της Ελένης Πετρουλάκη - να δεις που τόσον καιρό έτρωγα kelloggs!!!), στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας (πόσο αποτελεσματική μπορεί να είναι όταν γίνεται σε μοντέλα που έχουν ήδη τις τέλειες αναλογίες - να δεις που κι αυτές με fitness τις απέκτησαν!!), αααα και να μην ξεχάσω την προσωπική μου αγαπημένη… «Και το μπικίνι τέλειο κορίτσια»!!! Κι έτσι καταλαβαίνουμε ότι το καλοκαίρι είναι κι επίσημα η εποχή που διανύουμε!

 

Καταλαβαίνω ότι η πρόκληση του μαγιό είναι μεγάλη, ιδιαίτερα όταν όλο το χειμώνα οι ίδιες ακριβώς εκπομπές σε έχουν κατακλύσει με ένα σωρό συνταγές με παχυντικά εδέσματα κι μάλιστα όταν έχεις αρκετά παραπάνω κιλά από το πρότυπο που προστάζει η διαφήμιση των media Πρίνου, αλλά γιατί πια τόσος πανικός; Και ιδιαίτερα με τις γυναίκες; Δεν είδα ποτέ σε καμία διαφήμιση τον αντίστοιχο Ελένο Πετρουλάκο να κρύβει την κοιλιά του πίσω από ένα καπέλο, πίσω από ένα playboy βρε αδερφέ!! Δεν είμαι καμία ειδικός όμως τα λεφτά που πρόκειται κανείς να ξοδέψει σε χάπια αδυνατίσματος, σε περιοδικά με δίαιτες εξπρές, σε fitness δημητριακά, σε μπικίνι που θα ΄ναι τέλειο κορίτσια, μπορεί κανείς να τα επενδύσει πολύ απλά σε έναν καλό διατροφολόγο (μάλλον αυτή η λύση διέφυγε των τηλεοπτικών προγραμμάτων)!!

 

Όταν ήμασταν μικροί το καλοκαίρι ήταν απλά ένα διάλειμμα απ’ όλα, μία παύση χαλάρωσης και διασκέδασης. Τώρα πια το καλοκαίρι είναι ένα διάλειμμα από την αναπνοή μας (δεν υπάρχει γυναίκα που να μη ρουφάει την κοιλιά της όταν κάνει αυτήν την εφιαλτική πασαρέλα από την ξαπλώστρα μέχρι το σημείο που η θάλασσα θα καλύψει τη μέση της! - να γιατί οι γυναίκες είναι πιο κοντές από τους άντρες!!! - τυχερό 1.60!!!!)

 

Δεν ξέρω, εγώ κατηγορώ για όλα την Ελένη Πετρουλάκη που άργησε τόσο να μας πει το μυστικό της!! Τολμήστε το κι εσείς κι αφήστε τα καπέλα μόνο για το κεφάλι σας και τα playboy για το σπίτι…!!!

 

Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!!!!

 

 

 

Μαριλένα Παππά

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ :

 

Τα πέντε παράδοξα του καλοκαιριού

 

 

 

Πολιτισμός;

 

 

 

Εφτά λόγοι που δεν αδυνατίζεις

 

 

Τι σημαίνει η στάση που κοιμάστε;

 

 

Σε ένα παγκάκι στη Μήλο…

 

 

 

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Your Say!

Banner

Authors

Μαριλένα Παππά Ευρυδίκη Αμανατίδου Μαρίνα Φραγκεσκίδου

 

 

 

Γεωργία Λάττα Γιάννης Λαμπράκης Μαρία Δασκαλάκη

 

 

 

Μαριάννα ΤεγογιάννηΧάρης Γαντζούδης Σώφρονας Τριμπουλέ

 

 

 

Connect!

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2018 Deity.gr. All Rights Reserved.