Σχέση ζωής

Γράφει η Μαρίνα Φραγκεσκίδου

Προσοχή: Ο επόμενος που θα μου πει εσύ φταις που το παιδί έμαθε και θέλει μόνο εσένα θα φάει μπουνιά! Πώς υποτίθεται μαθαίνεις ένα παιδί; Οταν είναι όλη μέρα, κάθε μέρα με την μαμά του και μόνο, λογικό δεν είναι; Άμα θες να σε μάθαινε και εσένα κυρά και κύριέ μου, να ερχόσουνα να το 'βλεπες, να συνήθιζε την μούρη σου!

Και ναι, επειδή είμαστε συνέχεια μαζί, έχω σκαρφιστεί του κόσμου τα παιχνίδια και έχω εφαρμόσει κάθε υπάρχουσα τεχνική, ενώ έχω επινοήσει τόσες άλλες για να το ψυχαγωγώ... χοροπηδάω σαν καγκουρώ, χτυπάω παλαμάκια με το ύφος χιμπατζή, χαμογελάω σαν αρκούδα και κοκορίζω όποτε το κρίνω απαραίτητο! Κακό δεν κάνει, ούτε κοστίζει τίποτα.

Και ναι βγάζουμε ήχους για να εκφράσουμε την αγάπη μας! Αγκαλιαζόμαστε και φιλιόμαστε παθιασμένα, ενώ όταν κάνουμε ώρα να τα πούμε (ξέρεις εκείνο το μισάωρο που λέω να λουστώ) λείπουμε αφάνταστα ο ένας στον άλλο. Γι' αυτό το λόγο γελάμε τόσο δυνατά σαν βρεθούμε πάλι! Για τον ίδιο λόγο ανοίγει διάπλατα τα χεράκια του να με πιάσει. Γιατί ζω και αναπνέω χάρη σε αυτό, για αυτό.

Δεν είναι σχέση εξάρτησης είναι σχέση αγάπης... ΣΧΕΣΗ ΖΩΗΣ...

Επομένως κυρά μου και κύριέ μου, σταμάτα τη γκρίνια και βρες έναν τρόπο να πλησιάσεις το παιδί, χωρίς να κρίνεις τη δική μου σχέση μαζί του. Γιατί στο κάτω κάτω δεν φταίει και καλά το πώς έμαθα εγώ το παιδί άμα δε του αρέσει η φάτσα σου!

 


Μαρίνα Φραγκεσκίδου


Το βιβλίο της Μαρίνας Φραγκεσκίδου "Ευτυχία από το παράθυρο" κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ.

Η Μαρίνα Φραγκεσκίδου είναι υποψήφια στα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας Κύπρου 2011, στην κατηγορία "Πρωτοεμφανιζόμενοι" με το μυθιστόρημα "Ευτυχία από το παράθυρο".

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ :


Είσαι όμορφη μαμά

 

 

Ναι ρε, θηλάζω!

 


Σκέτη κούκλα

 

 

 

 

Ο ήχος του κλικ

 

 

 

 

Photo by Scott & Elaine van der Chijs

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Your Say!

Banner

Authors

Μαριλένα Παππά Ευρυδίκη Αμανατίδου Μαρίνα Φραγκεσκίδου

 

 

 

Γεωργία Λάττα Γιάννης Λαμπράκης Μαρία Δασκαλάκη

 

 

 

Μαριάννα ΤεγογιάννηΧάρης Γαντζούδης Σώφρονας Τριμπουλέ

 

 

 

Connect!

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2018 Deity.gr. All Rights Reserved.