Κερδίστε προσκλήσεις για τις Ομάδες Γονέων του ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.!

Article Index
Κερδίστε προσκλήσεις για τις Ομάδες Γονέων του ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.!
Όροι Διαγωνισμού
All Pages

Το Deity.gr σε συνεργασία με το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. και τη Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας / Συντονίστρια Ομάδων Γονέων Ανδριάννα Γεροντή, σας προσφέρει πέντε (5) δωρεάν προσκλήσεις για τις επόμενες συναντήσεις των Ομάδων Γονέων στην Αθήνα.

Όσοι/ες θέλετε να λάβετε συμμετοχή στο διαγωνισμό, απλά προσθέστε ένα σχόλιο κάτω από το άρθρο, απαντώντας σε μια απλή ερώτηση : Ποια είναι η μεγαλύτερη "σκανταλιά" που έχει κάνει το παιδί σας;

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει ως την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011, στις 12:00.

Η κλήρωση θα γίνει ηλεκτρονικά, οι πέντε τυχεροί/ές θα ενημερωθούν προσωπικά μέσω email και τα ονόματά τους θα ανακοινωθούν σε επόμενο άρθρο του Deity.gr.

 

 

Τι είναι οι Ομάδες Γονέων;

Δυστυχώς σήμερα μαζί με το μωρό στο μαιευτήριο δεν μας παραδίδουν και ένα εγχειρίδιο με οδηγίες χρήσης και έτσι ο καθένας πρέπει μόνος του να βρει έναν τρόπο να είναι γονιός. Η γνώση της ψυχολογίας και των συναισθημάτων του παιδιού μας βοηθά πολύ στο να γίνουμε "καλοί" γονείς.

Οι Ομάδες Γονέων που διοργανώνονται από το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. έχουν σκοπό να βοηθήσουν τους γονείς να πληροφορηθούν, να επικοινωνήσουν με ειδικούς και με άλλους γονείς, να εκφράσουν τα συναισθήματά τους, να ανταλλάξουν εμπειρίες και γνώσεις, καθώς και να αναζητήσουν νέους λειτουργικούς τρόπους επικοινωνίας και επίλυσης προβλημάτων. Οι γονείς ενθαρρύνονται να βρουν μέσα από τον εαυτό τους, ποιο είναι εκείνο το κομμάτι στην συμπεριφορά τους που κάνει το παιδί τους να αντιδρά με οποιονδήποτε τρόπο.

Επομένως, γνωρίζοντας πρωτίστως κομμάτια του εαυτού τους, είναι πιο εύκολο να καταλάβουν και τα παιδιά τους, με αποτέλεσμα την βελτίωση της καθημερινότητας και των σχέσεων μέσα στην οικογένεια.

Επόμενη ημερομηνία συνάντησης στην Αθήνα είναι την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011 ώρα 10:00 - 12:00.

 

* Οι νικήτριες του Διαγωνισμού είναι οι Fotini Kourtidou, Ntina Kanellopoulou, Dina Roussou Kar, Angeliki Perraki, Giota Kyriakidou.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

 


ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ! Απαντήστε με σχόλιο στην παρακάτω ερώτηση:

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΚΑΝΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ;

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ :

Ποιοτικός χρόνος - Φάρμακο για τα "ατίθασα" παιδιά!

Γράφει η Συντονίστρια των Ομάδων Γονέων του ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. Ανδριάννα Γεροντή.

 

 Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Your Say!

Banner

Authors

Μαριλένα Παππά Ευρυδίκη Αμανατίδου Μαρίνα Φραγκεσκίδου

 

 

 

Γεωργία Λάττα Γιάννης Λαμπράκης Μαρία Δασκαλάκη

 

 

 

Μαριάννα ΤεγογιάννηΧάρης Γαντζούδης Σώφρονας Τριμπουλέ

 

 

 

Connect!

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2018 Deity.gr. All Rights Reserved.