Θέλω να... μολυνθώ!

Γράφει ο Σώφρονας Τριμπουλέ

Οι καιροί είναι δύσκολοι… βλέπω σύννεφα να μαζεύονται στον ορίζοντα… Δοκίμασα όλα τα κόλπα του επαγγέλματος, αλλά φοβάμαι πως χάνω την πελατεία μου. Είναι τρομερά δύσκολο στις μέρες μας, να κάνεις κάποιον να γελάσει!

Αποφάσισα λοιπόν να βάλω τη ζωή μου σε κίνδυνο! Ψάχνω κάποιον να με μολύνει με το μυκοβακτηρίδιο vaccae. Έβαλα αγγελία στις εφημερίδες, έστειλα e-mail σε όλες τις κλινικές και… περιμένω!

Πρόκειται για ένα μικρόβιο που για άλλο λόγο το μελετούσαν και άλλα βρήκαν. Λειτουργεί σαν βελτιωτικό διάθεσης! Οι ασθενείς νιώθουν μεγαλύτερη ενεργητικότητα και αισιοδοξία! Επιδρά στον εγκέφαλο και συγκεκριμένα διεγείρει την περιοχή που ελέγχει την παραγωγή της σεροτονίνης (φυσική ορμόνη της ευεξίας!). Η έκθεση σε αυτό το μικρόβιο βελτιώνει την ψυχική διάθεση όσο και η λήψη αντικαταθλιπτικών!

Επιπλέον, οι μολυσμένοι παρουσιάζουν βελτίωση της μάθησης. Τέλεια! Ένας κλόουν πρέπει πάντα να μαθαίνει νέα κόλπα. Η ανακάλυψη του μικροβίου έγινε σε κλινική του Λονδίνου. Έστειλα κι εγώ ένα φίλο με την ευκαιρία των Ολυμπιακών Αγώνων αλλά, γύρισε υγιής ο άχρηστος!

Χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Αν στο περιβάλλον σας παρατηρήσετε ανθρώπους που είναι ύποπτα γελαστοί ειδοποιήστε με! Δίνεται και αμοιβή!

Υπόσχομαι να μεταδώσω την ασθένειά μου…


Σώφρονας Τριμπουλέ

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ :

 

Πώς να εκπαιδεύσετε σωστούς γονείς!

 

 

Επιτέλους ξέρω τι θέλω!

 


H μέρα της μαμάς

 

 


Η περιπέτεια του Πάκο

 

 

 

Photo by ecastro

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Your Say!

Banner

Authors

Μαριλένα Παππά Ευρυδίκη Αμανατίδου Μαρίνα Φραγκεσκίδου

 

 

 

Γεωργία Λάττα Γιάννης Λαμπράκης Μαρία Δασκαλάκη

 

 

 

Μαριάννα ΤεγογιάννηΧάρης Γαντζούδης Σώφρονας Τριμπουλέ

 

 

 

Connect!

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2018 Deity.gr. All Rights Reserved.