Ερωτικά βοηθήματα!

Γράφει ο Σώφρονας Τριμπουλέ

Καταρχήν μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό! Λόγω των ημερών, γύρω από τη στρογγυλή τράπεζα του σαλονιού, με μπύρα και μεζέ, κάτσαμε με δυο φιλαράκια (εκπαιδευτικός ο ένας) και προσπαθήσαμε να λύσουμε ένα σοβαρότατο γρίφο. Τι είναι τελικά αυτό που μπλοκάρει τις ανθρώπινες σχέσεις και κάνει τη ζωή μας μοναχική και μίζερη; Πού χάνεται ο έρωτας; Η απάντηση είναι απλή. Φταίει η γραμματική!

Δεν σας κάνω καθόλου πλάκα. Συγκεκριμένα θα πρέπει να καταργηθεί ο πλάγιος λόγος!  Θα κάνω μια μικρή παρένθεση για αυτούς που δεν πρόσεχαν στο μάθημα στο σχολείο! Ευθύς λόγος είναι τα λόγια μας ακριβώς όμως λέγονται, άμεσα, μπάμ στα ίσα. Ενώ πλάγιος λόγος είναι όταν τα λόγια λέγονται- μεταφέρονται μέσω τρίτου. Μου είπε, σου είπε, άκουσα μπλα μπλα. Κλείνει η παρένθεση!

Κυρίες και κύριοι, αν θέλετε να γλεντήσετε τη ζωή σας, καταργήστε τον πλάγιο λόγο. Κόψτε τους μεσάζοντες, φάτε τους! Σου αρέσει κάποιος- κάποια; Πας στα ίσα και του- της λες:

Μου αρέσεις, σε θέλω… 

Τόσο απλά! Τουλάχιστον ακούς την απάντηση με τα ίδια σου τ’ αυτιά!ΥΓ Είχαμε πιεί λίγο παραπάνω εκείνη τη μέρα αλλά αυτό είναι άσχετο!

 

Σώφρονας Τριμπουλέ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ :


Τα Ρω του Έρωτα και κάτι παραπάνω

 

 

Θέλω να... μολυνθώ!

 

 

Γεννήθηκες μαμά;

 

 

Μπλε

 

 

Photo by Xanetia

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Your Say!

Banner

Authors

Μαριλένα Παππά Ευρυδίκη Αμανατίδου Μαρίνα Φραγκεσκίδου

 

 

 

Γεωργία Λάττα Γιάννης Λαμπράκης Μαρία Δασκαλάκη

 

 

 

Μαριάννα ΤεγογιάννηΧάρης Γαντζούδης Σώφρονας Τριμπουλέ

 

 

 

Connect!

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2018 Deity.gr. All Rights Reserved.